U bent hier: Home

Home

Dit is de website voor en van leden van de Koninklijke Nederlandse Vereniging "Onze Luchtmacht".

Bepaalde delen van de site zijn alleen toegankelijk voor leden van de vereniging.

Bent u/je nog geen lid? Meld je dan hier aan!


Eerstvolgende evenementen:

BELANGRIJK voor bestaande leden:
Mocht u nog niet zijn ingelogd, maar wel lid zijn van de KNVOL maakt dan zeker GEEN gebruik van de onderstaande link om een loginnaam/wachtwoord aan te vragen. Dit is namelijk alleen voor introducees. U dient met de inlognaam een wachtwoord opvragen. Dit kan door middel van klikken op 'Wachtwoord vergeten' onder de inlogbox aan de rechterzijde. Hier geeft u uw inlognaam op, waarna een wachtwoord u wordt toegestuurd via de email. Bent u uw inlognaam kwijt of vergeten. Stuur een emailberichtje met uw volledige naam (voorletters, achternaam) en indien bekend uw KLAS-idnummer (4-cijferig) naar admin@onzeluchtmacht.nl

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Heeft u nog geen geldige login- of schermnaam en wachtwoord voor deze website, dan kunt u zich hier registreren. Daarna kunt u zich online aanmelden voor deelname aan activiteiten.

JUBILEUM EVENEMENTEN

-- Geen vermeldingen --

KNVOL evenementen

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
03-09-2015Excursie RAF Brize-Norton (UK)RAF Brize-Norton (UK)21:00

Deze excursie wordt georganiseerd door de regio Noord-Brabant/Noord-Limburg maar is voor de gehele vereniging beschikbaar!! 

Voor de nazomer bieden wij u een uitgebreid bezoek aan de Engelse Vliegbasis Brize-Norton aan. Op deze vliegbasis is de gehele tanker- en transportvloot van de RAF gestationeerd, een beetje vergelijkbaar met Vliegbasis Eindhoven. Het betreft toestellen zoals de Voyager KC2/3 (Airbus A330), de Hercules C4 en C5 en de C-17A. Ook veel buitenlandse (transport)toestellen bezoeken deze basis.
Het programma is ingevuld. Het bezoek duurt van ca. 09.00 uur tot ca. 17.00 uur, fotograferen voor ons is toegestaan en we krijgen daar meer dan voldoende de gelegenheid voor. Omdat het bezoek vlak na de zomervakantie plaatsvindt, willen u nu al vast informeren en de kans geven snel een plaats in onze bus te reserveren.
Vertrek: 3 september, 22.00 uur Eindhoven (retour zaterdagochtend na het bezoek, naar verwachting rond 04.00 uur).
Kosten voor deelname: naar verwachting circa € 120,00 p.p. (busreis, overtocht en lunch). Het overige eten en drinken is voor eigen zorg en rekening.

U kunt de kosten overmaken op rekeningnummer 33 57 99 892 van de Rabobank, t.n.v. KNVOL regio Noord-Brabant, o.v.v. uw naam en de activiteit.
Het IBAN-nummer is NL27RABO0335799892.

 

Nieuw Lid
Introducee
Landelijk bestuur
Regio besturen
Nieuwsarchief
Akten en Reglementen
Statuten
Evenementenoverzicht
Veel gestelde vragen
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?